Foglaljon szállást nálunk

AJÁNLATKÉRÉS

Foglaljon időpontot időben.

FOGLALÁSI FELTÉTELEK

Foglalás és ajánlatkérés

A foglalás vagy ajánlatkérés űrlapunk kitöltésével, amely megtalálható honlapunkon, a foglalás menüpont alatt, vagy e-mailben történik.

Kérjük a foglalni vagy ajánlatot kérni szándékozókat, hogy az űrlapon kért adatokat pontosan szíveskedjenek kitölteni, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám és e-mail) helyes megadására! A megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Ha a megadott telefonszámon, ill. e-mail címen nem elérhető a vendég, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul, és így nincs lehetőség a foglalás jogszerűségének megerősítésére, a szálláshely fenntartja a foglalás törlésének jogát. Kérjük vendégeinket, hogy a szálláshellyel kapcsolatos kérdésüket vagy kérésüket a „Megjegyzés” mezőbe írják le. Gyermekekkel érkező vendégeket kérjük, hogy a gyermekek életkorát írják be a „Gyermekek életkora” mezőbe.

E-mailben történő foglalás esetén is kérjük az űrlapban kért adatokat megadni. Telefonon keresztül csak tájékoztatást tudunk adni, a foglalás az e-mailben történt megerősítést és a foglaló befizetése után válik véglegessé.

Ajánlatkérés esetén a szálláshely az ajánlatot e-mailben küldi el a vendég részére, mely nem minősül visszaigazolásnak.

A szobaáraink minden adót tartalmaznak kivéve az idegenforgalmi adót, mely 400 Ft/fő/éj és 18 éves kor felett fizetendő.(csak készpénzben fizethető)

Foglalófizetés

A szálláshely 30% (de minimum 1 éj) foglalót kér. A foglaló fizetésének határidejét a visszaigazoló e-mail tartalmazza.

A foglalón túl fennmaradó összeg a helyszínen érkezéskor fizetendő!

 

Bejelentkezés és kijelentkezés

A szobákat érkezés napján 14:00 órától 20:00 óráig lehet elfoglalni, és elutazás napján 10 óráig tudjuk az Önök részére biztosítani.

A szálláshely elfoglalásakor bejelentőlapot kérünk kitölteni.

Amennyiben a vendég a foglalásában megadott időpontnál korábban szeretné a már elfoglalt szálláshelyet elhagyni, a vendég a foglalás teljes időtartamának megfelelő szállásdíjat köteles megfizetni.

 

Dohányzás

Szobáink nem dohányzóak és a Panzió belső közös területein is tilos a dohányzás!

Dohányzás csak az arra kijelölt helyen lehetséges.

 

Lemondási feltételek

A foglalóval megerősített foglalások lemondása esetén az alábbi szabályok érvényesek:

Foglalót NEM áll módunkban visszaadni.

Amennyiben a vendég az érkezési napot megelőzően legalább 30 nappal korábban írásban lemondja a foglalását, a befizetett foglaló teljes összege az adott évben újra felhasználható egy legalább ugyan olyan értékű foglalásban. A vendég az általa befizetett foglalót tehát nem veszti el!

Amennyiben a vendég az érkezés napot megelőző 30 napon belül mondja le a foglalását, a foglaló újra felhasználására vagy visszatérítésére nincs lehetőség.

Reklamáció

A szállodai szolgáltatás ideje alatt felmerülő esetleges panaszok esetén a Vendég az elutazás időpontjáig a Panzió recepcióján, élhet kifogásával.

 

A FOGLALÁS BENYÚJTÁSÁVAL A SZÁLLÁSFOGLALÁST LEADÓ VENDÉG ELISMERI, HOGY A FOGLALÁSI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEKET MEGISMERTE, ÉS AZOKAT ELFOGADJA!